Diabeteszorg Online

Over Ons

Recepten

Instructievideo's

Over Ons

Welkom! Wij zijn Hosai en Indah, de oprichters van Diabeteszorg Online. Hosai is diëtiste en Indah is praktijkondersteuner chronische zorg. Daarnaast zijn wij beide ook leefstijlcoach. Hieronder stellen wij ons graag verder aan u voor!

Hosai

Safi

Mijn naam is Hosai Safi, eigenaar van bedrijf NutriHealth(sport)diëtiste en gespecialiseerd in voeding bij diabetes. Ik ben ook werkzaam als leefstijlcoach. Het fascineert mij om bezig te zijn met mijn twee grootste passies: voeding en beweging.

Op jonge leeftijd had ik al grote interesse in voeding en liep ik geregeld in de moestuin van mijn vader om verse groentes te telen.
Voeding en beweging zijn twee componenten die onmisbaar zijn voor een gezonde levensstijl.

Ik vind het belangrijk om optimaal voedingsadvies te kunnen geven, daarom maak ik persoonlijke voedingsschema’s op maat. Hierbij houd ik rekening met de doelen die patiënten willen bereiken, medische voorgeschiedenis en eventueel bijbehorende medicatie.

Indah

Lekatompessy

Mijn naam is Indah Lekatompessy, ik ben praktijkondersteuner chronische zorg en ik ondersteun voornamelijk diabetes type 2 patiënten. Ook ben ik opgeleid tot leefstijlcoach. Ik help graag met het maken van gezonde keuzes, die echt bij je passen, waar je volledig achterstaat en daardoor goed vol kan houden.

Ik ben opgegroeid met ouders die beide in de zorg werkten. 

Op een jonge leeftijd realiseerde ik me hoe belangrijk het is om goed voor je eigen gezondheid te zorgen. Niemand kan dit voor je doen, alleen jij. 


Gezond zijn is niet vanzelfsprekend. 

Type 2 diabetes vraagt veel van iemand. Ik kijk graag naar de mogelijke oplossingen in plaats van te focussen op de problemen. De behoefte van de patiënt staat bij mij altijd voorop. Ik ondersteun, motiveer, denk mee met mensen en bied een luisterend oor.

Neem contact op

met ons

Heeft u vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.